feest header

Ongelooflijk maar waar, HCC bestaat 40 jaar!

En daarom staat een heel jaar in het teken van dit van dit mooie jubileum. En aangezien de jarige trakteert, zijn we heel blij dat we jullie een interessante aanbieding kunnen doen! Natuurlijk is er meer te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie presentatie en/of een gezellige bijeenkomst in de regio's. En vergeet ook de 'slideshow' van de hoogtepunten uit ons bestaan niet te bekijken.

3dontwerpwedstrdij UltimakerJubileumwedstrijden

3D-ontwerpwedstrijd

De Interessegroep HCC!3D heeft ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van HCC, een 3D-ontwerpprijsvraag uitgeschreven. Iedereen kan meedoen, zowel jong als oud, en we willen graag weten of de inzender ouder of jonger is dan HCC. De inzenders maken kans op een Ultimaker 3D-printer ter waarde van ruim € 3.000!

Wie modelleert het mooiste, meest innovatieve, creatieve of ludieke object en wint die geweldige printer?
Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen. Kijk voor meer informatie op de site van HCC!3D. Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Ultimaker en Autodesk.

>> Doe mee en schrijf je nu in!


CanonEOS M100

Fotowedstrijd

Als onderdeel van ons jubileumjaar wordt er ook een fotowedstrijd gehouden. Het is de bedoeling dat je met je smartphone of tablet een foto maakt die iets met het getal 40 te maken heeft. Elk HCC-lid* mag met maximaal 3 foto's meedoen. Het formaat moet JPG of PNG zijn en de minimale resolutie 800 x 600 pixels.
Foto's die je instuurt mogen de door de HCC vrij worden gebruikt.

De hoofdprijs van deze fotowedstrijd is een Canon EOS camera M100 Black en een EF-M 15-45 IS STM lens met een adviesprijs van maar liefst € 599!
De jury wordt gevormd door Walter Meerbeek, Erik Mulder, Frans Pansier, Peter Nent en Fred Baltus.

Maar er zijn meer prijzen, zo is er voor nummer 2, een Fotoboek Hardcover 30x30, incl. 80 pagina's (€ 80)!
• 3e prijs - Plexiglas 60x40 (€ 60)
• 4e prijs - Forex 60x40 (€ 30)
• 5e prijs - Kalender A3 (€ 20)
De 5 winnende foto’s worden onthuld en tentoongesteld tijdens de HCC!expo, die plaats vindt op 12 mei in Utrecht. (Daarover meer in de volgende nieuwsbrief).

Het prijzenpakket is gesponsord door Canon en Fotofabriek.nl.

Stuur je inzending voor 1 april in per e-mail of via WeTransfer naar en vergeet niet je naam, lidnummer en contactgegevens te vermelden!

>> Lees meer over de fotowestrijd

*Foto's die je instuurt mogen door HCC vrij worden gebruikt

Het is natuurlijk helemaal handig als je de tips die je krijgt in de presentatie Fotograferen met je smartphone tijdens één van de Regiovieringen toepast!

NB Winnaars krijgen een bericht. Over de uitslag(en) kan niet worden gecorrespondeerd.

Save the date!

Het veertigjarig jubileum van HCC wordt niet alleen in de regio's gevierd. Nee, we sluiten ons jubeljaar af met een geweldig landelijk evenement, de HCC!expo. Zet 12 mei dus maar vast vet in je agenda. Hou de site en de nieuwsbrief in de gaten.

HCC Nieuwsbrief

HCC Nieuwsbrief 1

En om deze mooie jubileumzomer nog aantrekkelijker te maken, voorzien we jullie ook graag van nostalgisch leesplezier met een serie van de originele eerste HCC Nieuwsbrief! We beginnen logischerwijs met de allereerste, uit juni 1977. Elke vrijdag publiceren we een volgende. Dus houd de site en nieuwsbrief in de gaten om steeds een nieuwe editie te kunnen lezen.

>> HCC Nieuwsbrief, nr 1

>> HCC Nieuwsbrief, nr 2

>> HCC Nieuwsbrief, nr 3

>> HCC Nieuwsbrief, nr 4

>> HCC Nieuwsbrief, nr 5

>> HCC Nieuwsbrief, nr 6

>> HCC Nieuwsbrief, nr 7

 

feestvoordeel 30

40 euro korting van United Consumers

Had je je nog niet aangemeld voor HCC-deal bij United Consumers? Grijp dan nu je kans want nu bieden zij als cadeau voor ons 40-jarig jubileum € 40 korting op je eerste jaar!

Meer informatie

 

 

40 jaar HCC in vogelvlucht

 

 

Deel 1 - De beginjaren van HCC

 

 

Deel 2 - Topdrukte op de HCC-dagen

 

 

Deel 3 - Regio's en Interessegroepen