HCC zoekt een stevige eindredacteur met kennis van en ervaring met zowel print als online. Naast de eindredactie van PC-Active, ons verenigingsblad en het grootste computertijdschrift van de Benelux, ben je (eind)verantwoordelijk voor de communicatie voor en over de vereniging, waaronder www.hcc.nl

Over de functie
De functie bestaat voor een belangrijk deel uit de eindredactie voor het tweemaandelijkse magazine PC-Active. Als ervaren eindredacteur weet je leesbare artikelen van soms ingewikkelde materie te maken en de artikelen van de auteurs te perfectioneren, onder andere door de juiste tone-of-voice te realiseren.
Het andere deel omvat vooral het schrijven, plaatsen en redigeren van nieuws en andere informatie op www.hcc.nl

Wie zoeken wij?
Sta jij met twee benen in de digitale wereld, kun je onze lezers enthousiasmeren met de artikelen die je schrijft en weet jij van elk artikel iets moois te maken? En ben je een communicatie-duizendpoot die verantwoordelijk wil zijn voor de communicatie-uitingen van HCC? Dan hopen we dat jij ons kleine team komt versterken.

Wat bied jij ons:
- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
- Je hebt ervaring als eindredacteur.
- Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands.
- Je weet elke tekst om te bouwen naar een goed leesbaar en begrijpelijk artikel.
- Je zorgt voor één tone-of-voice in alle communicatie.
- Je hebt voldoende inhoudelijke kennis om teksten over de digitale wereld te redigeren.
- Je kunt goed werken met deadlines.
- Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.
- Als je kennis hebt van InDesign, Joomla (CMS) en html, is dat een pre.

Wat bieden wij jou:
- Parttime of fulltime functie (32-40 uur per week).
- Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (in eerste instantie).
- Goede arbeidsvoorwaarden.
- Werkplek in een informele en collegiale sfeer. We zitten met acht collega’s op ons kantoor in Haarlem, op loopafstand van het NS-station.

Interesse?
Stuur dan je reactie met motivatie en cv naar Rob Coenraads (hoofdredacteur/uitgever PC-Active): Vragen? Neem dan contact met hem op via 023-7514004 of 06-10934986.


Logo HCC FC
HCC is een actieve vereniging voor iedereen met interesse in de digitale wereld. Met ruim 40.000 leden is HCC een bron van kennis over digitale onderwerpen. Met zowel fysieke als digitale workshops, cursussen en beurzen als de HCC!kennisdag, online informatie, ons verenigingsblad en aanbiedingen laten we iedereen op een eenvoudige, veilige en leuke manier de mogelijkheden van de digitale wereld verkennen en benutten.