STRATO HiDrive cloudopslag biedt zijn klanten functionaliteit en veiligheid voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voor slechts € 1,- breng je een jaar lang 1 TB aan data online onder. Overstappen is een eitje dankzij de HiDrive Verhuisservice.

In het workshopartikel in PC-Active 314 (pagina 68-69 of online) kun je lezen dat de online opslagdienst STRATO HiDrive een flinke stap verdergaat dan gebruikers van bekende namen als OneDrive, Google Drive en Dropbox gewend zijn. Het internetbedrijf biedt zijn klanten veel meer functionaliteit en een betere veiligheid. Profiteer dus van onze scherpe lezersaanbieding en stap vandaag nog over!3 Overstappen STRATO HiDrive
Voor de prijs hoef je het niet te laten: lezers van PC-Active sluiten via www.strato.nl/hcc namelijk een spotgoedkoop cloudabonnement af. Voor het luttele bedrag van één euro kun je maar liefst een heel jaar lang 1 TB data online onderbrengen. Na het eerste jaar betalen lezers € 7,- per maand. Kortom, sla back-ups veilig op en maak belangrijke bestanden op ieder (mobiel) apparaat toegankelijk. Lees in de workshop hoe je soepel naar STRATO HiDrive overstapt dankzij de nieuwe verhuisservice en slimme functies als end-to-end-encryptie en NASback-ups activeert.

De volgende optionele features zijn bij deze actie inbegrepen:
- HiDrive verhuisservice (normaal eenmalig € 10,-)
- End-to-end encryptie (normaal € 2,- p.m.)
- Toegangsprotocollen (normaal € 7,- p.m.)

HCC-leden kunnen direct terecht voor deze actie op www.strato.nl/hcc